Започваме разговорите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават“. Това заяви председателят на

...
Започваме разговорите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават“. Това заяви председателят на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Започваме разговорите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават

„ Започваме диалозите с другите партии, ПП-ДБ ни унижават “. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова по БТВ.
Прочетете още
" Надявам се, че многочислените партии в коалицията ПП-ДБ няма да се точат безпределно в решенията дали да поддържат държавно управление на ГЕРБ. Категорично би трябвало да стартираме диалози с другите партии ", съобщи Атанасова.

Така тя даде да се разбере, че укрепва ултиматума, даден от Бойко Борисов на ПП-ДБ, а точно да кажат " да " или " не " за държавно управление и при " не "  ГЕРБ започват срещи с ДПС, БСП и Има Такъв Народ.

Според нея през последната седмица ПП-ДБ шикалкавят и показват надменно отношение към претендента за министър председател Мария Габриел.

По думите й не всички партии се явили на договарянията с водачите си, само че отишли.

„ Въпреки че днес Кирил Петков каза, че тя му направила положително усещане и по тази причина не е затворил вратата за кабинет отпред с нея, държанието на ПП-ДБ показва друго “, разяснява Атанасова.

 

 

По думите й това, че Габриел му направила положително усещане - няма по какъв начин да бъде другояче при специалист от нейното равнище.

В отговор на офанзивите на Румен Радев за оставката на Гешев, тя упрекна президента в претърпян катарзис, откакто нарекъл обичаните министри в негово служебно държавно управление шарлатани. „ ГЕРБ не носи отговорност за решенията на членове на Висш съдебен съвет. Висш съдебен съвет е самостоятелен орган, добави Атанасова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР